+31 (0)6-45476623 info@thuiszorgernestine.nl

Onze tarieven

Hieronder volgt per tariefcode de geplande aangeboden zorg met bijbehorend personeel.

Naam Omschrijving
BGJ(I) VG basis + Module cliënt kenmerk Begeleiding bij het toepassen en inslijpen van aangeleerde vaardigheden en gedrag of een Multi-probleemgezin of kinderen/jongeren met verstandelijke handicap die gepaard gaat met psychische stoornis en met matig of zwaar probleemgedrag. Voor deze zorg zullen in totaal SPW + SPH + B-verpleegkundigen + A-verpleegkundigen in een team samenwerken. Wij rekenen een uurtarief van € 89,00.
BG ZG basis + Module cliënten-kenmerk ZG Oefenen en methodisch ingrijpen gericht op het leren omgaan met de gevolgen van een ernstig zintuiglijke en/of communicatieve beperking. Voor dezr zorg zullen SPW + SPH samenwerken. Wij rekenen een uurtarief van € 107,30.
OB speciaal 1 basis + Module cliënt-kenmerk NAH Begeleiding en ondersteuning bij beperkingen op het vlak van zelfregie over het dagelijks leven, zelfstandig wonen, voor cliënten met niet aangeboren hersenletsel. Deze zorg wordt gedaan door A-verpleegkundigen + VIG met SPW/SPH achtergrond. Wij rekenen een uurtarief van € 74,00.
Lichamelijke verzorging/ondersteunende begeleiding € 48,10 p.u.
Gespecialiseerde verzorging/intensieve begeleiding € 54,90 p.u.
Huishoudelijke verzorging € 35,90 p.u.

 

Wij gebruiken cookies op onze website

Bevestig, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.