+31 (0)6-45476623 info@thuiszorgernestine.nl

Onze kwaliteiten

De keuze van de cliënt

Thuiszorg Ernestine BV vindt dat we nu in een tijd leven, waarin een cliënt moet kunnen aangeven door een man of een vrouw verzorgd te willen worden. Er kunnen religieuze redenen zijn, of omdat je als vrouw niet door een man verzorgd wil worden. Thuiszorg Ernestine BV zal ook bij alle zorgdiensten deze keuze aanbieden aan de cliënten, en daarbij onze kwaliteitsregels van de onderneming Thuiszorg Ernestine BV naleven. Zie de bijlage Contract.

Waarom Thuiszorg Ernestine?

Het personeel van de tak internationale zorg is goed in de Engelse taal, zowel schriftelijke als de uitspraak van het Engelse taal. Er is ook een contract met de kwaliteitsvoorwaarden van de internationale thuiszorg Ernestine BV.

Korte zorg

Als eerste werkt Thuiszorg Ernestine BV op de werkvloer alléén met VIG-verzorgenden als het gaat om korte-zorg-momenten. Ter ondersteuning van deze verzorging is er een A-verpleegkundige die naloopt hoe de verzorging voor de cliënt is. In dit geval zetten wij dus géén niveau 3 en 4 verzorgenden in om onnodig leed bij de cliënt te voorkomen.

Speciale zorg

Voor mensen na een ziekenhuisopname of voor mensen die te maken hebben met het beginstadium van een ziekte, zieker worden of niet meer beter worden, willen wij onze zorg aan hen waarborgen door personeel aan bed te bieden met veel ervaring. Zo kunnen alle zaken rondom de cliënt beter in de gaten gehouden worden. Wij zetten dan dagelijks het hoogst opgeleide personeel in voor de korte-zorg-momenten om de cliënt zo goed mogelijk bij te staan bij het verliezen van hun onafhankelijkheid in hun persoonlijke verzorging.

Langere zorg

Voor de lange-zorg-momenten, langer dan een uur, zullen wij wel samenwerken met niveau 3 en 4 verzorgenden naast de VIG-verzorgenden en verpleegkundigen. Voor die zorguren bestaat er namelijk een groot zorgplan voor de cliënt en is er meer tijd beschikbaar om de situatie van de cliënt van dag tot dag te beoordelen, bijvoorbeeld hoe het gaat met de cliënt. Dit gebeurt in samenwerking met leidinggevenden.

Wij gebruiken cookies op onze website

Bevestig, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.